About

Hoi, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Florien! Bourgondiër en levensgenieter met een enorme passie voor alles wat met koken te maken heeft. Kookboeken verslind ik alsof het romans zijn en het liefst sta ik elk vrij uurtje in de keuken. Van een uitgebreid diner tot een simpele maaltijd.

Het begon allemaal als klein kind bij m’n moeder op het aanrecht. Als een echte ‘zwaan kleef aan’ volgde ik haar bij iedere voetstap. Aangezien mijn moeder graag in de keuken staat, was ik daar als klein meisje al vaak te vinden. Uiteraard bleef het niet bij kijken en hielp ik mee waar mogelijk. 

Uiteindelijk kookte ik thuis zo’n drie avonden per week, werkte ik in een restaurant en studeerde ik aan de hotelschool. Allemaal heel leuk, maar ik wilde toch meer en iets anders. Koksopleiding? Nee, toch maar Commerciële Economie. Vier jaar lang studeren en ondertussen m’n eigen huisje… Sinds mijn afstuderen werk ik bij Spalder Media Group & Gletscher Group. Zomers en ’s winters in de bergen en iedere dag heel veel content creëren. 

Koken is voor mij ontspannen. Ik kan echt genieten van een uitgebreide kooksessie met nieuwe recepten. Daarom ben ik mijn eigen foodblog gestart. Op Flofood deel ik mijn recepten. Omdat ik vaak in het buitenland ben deel ik ook mijn tips voor ‘lekker eten in’ verschillende bestemmingen. Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!

Liefs Flo

Florien Flofood.nl
Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.